Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ



Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη:
1.         μίας (1) θέσης εργασίας στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου στη Χίο, με ειδικότητα:
Παιδοψυχίατρος με τίτλο σπουδών Π.Ε. (μερικής απασχόλησης). 
Η συνεργασία θα έχει τη μορφή εξαρτημένης σχέσης εργασίας.

2.         μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κ.Π.Ε. στη Χίο, με ειδικότητα:
Παιδοψυχίατρος με τίτλο σπουδών Π.Ε. (μερικής απασχόλησης) .
Η συνεργασία θα έχει τη μορφή παροχής έργου.
Απαραίτητα Δικαιολογητικά
·         Αίτηση Υποψηφιότητας
·         Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
·         Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος
·         Βιογραφικό Σημείωμα
·         Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
Συγκεκριμένα για τη θέση στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου στη Χίο θα συνεκτιμηθεί η κλινική εμπειρία και η γνώση κοινοτικής ψυχιατρικής καθώς και η κατοχή διπλώματος οδήγησης ενώ για τη θέση στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κ.Π.Ε. στη Χίο θα συνεκτιμηθούν η κλινική εμπειρία, η εκπαίδευση και εμπειρία στην ψυχοθεραπεία, κατά προτίμηση στη συστημική ή/και γνωσιακή - συμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Και στις δύο περιπτώσεις η εντοπιότητα είναι προτιμητέα
Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση & αντιστοίχιση από το ΔΟΑΤΑΠ.
Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος 82100, καθημερινά 10:00-17:00 από την δημοσίευση της παρούσης ως τις 4/03/2015.
Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου καθημερινά 10:00 - 17:00, στο τηλέφωνο 22710 20000.
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΠΕ

Π. Σιδηροφάγη