Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

Αντιπροσωπεία των μαθητών του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης, επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιο Γιακαλή, πραγματοποιώντας μία ιδιαίτερη συνέντευξη μαζί του, στα πλαίσια εργασίας τους για την καταγραφή της ιστορίας του σχολείου τους.

Οι μαθητές που φοιτούν στην 1η τάξη του Πειραματικού Λυκείου θέλοντας να συλλέξουν πληροφορίες από αποφοίτους του ιστορικού σχολείου τους από τα παλαιά χρόνια ως την εποχή τους, ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη να κάνει μία αναδρομή στα εφηβικά του χρόνια και να τους διηγηθεί τις αναμνήσεις του όταν εκείνος βρισκόταν στα θρανία που κάθονται αυτοί σήμερα.
Ο κ. Γιακαλής με χαρά μοιράστηκε μαζί τους θύμησες από τα μαθητικά του χρόνια, τους συμμαθητές του και τους καθηγητές του από το σχολείο του που τότε στέγαζε το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης, ενώ για να διευκολύνει την εργασία τους, τους υποσχέθηκε να τους δώσει και υλικό από το προσωπικό του φωτογραφικό αρχείο.
Οι μαθητές και η επιμελητής καθηγήτρια της εργασίας τους, ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη για την ανταπόκριση στο κάλεσμά τους και εκείνος τους ευχήθηκε να έχουν καλή πρόοδο στα μαθήματά τους, συμβουλεύοντάς τους να ζήσουν και να απολαύσουν κάθε στιγμή της μαθητικής τους ζωής, γιατί αυτές οι εικόνες και οι αναμνήσεις θα τους συντροφεύουν για πάντα.