Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΣΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

γαπητέ κύριε Διευθυντή,
παρακαλώ να δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, που αφορά στον εντοπισμό και στη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης στο νησί μας.
Η δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης είχε απασχολήσει εντονότατα την τοπική κοινωνία και εμένα προσωπικά, αφού πέραν από τον προφανή παράνομο χαρακτήρα της_ ήταν κάτι πρωτόγνωρο και ασύμβατο με τα ήθη, τις αντιλήψεις και τον τρόπο ζωής των συμπολιτών μας. Ιδιαίτερα έντονος ήταν ο προβληματισμός και η ανησυχία όσων είναι γονείς, της εκπαιδευτικής κοινότητας και των επαγγελματιών του νησιού μας, και απόλυτα δικαιολογημένος, αφού πράξεις, όπως, η διακίνηση ναρκωτικών, βίαια επεισόδια κατά πολιτών και εργαζόμενων σε Σώματα Ασφαλείας, καταστροφές περιουσίας, ήταν πληγή, η οποία θα μπορούσε να έχει ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες συνέπειες.
Η μεθοδικότητα, η συνέπεια, η επιμονή, η αφοσίωση και η συνεργασία είχαν, για μιαν ακόμη φορά, θετικό αποτέλεσμα, για το οποίο είμαστε όλοι υπερήφανοι. Είμαι βέβαιη, ότι η συστηματική προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος και η Δικαιοσύνη θα καταλογίσει αμερόληπτα τις ευθύνες όπου υπάρχουν, από όπου και αν προέρχονται, και με τον τρόπο που αρμόζει.
Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε σε όλους όσους εργάστηκαν, για την υπόθεση αυτή, θερμά συγχαρητήρια και ειλικρινείς ευχαριστίες.