Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

THN ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΦΡΑΓΜΑ ΚΟΡΗΣ ΓΕΦΥΡΙ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ




Συναντήσεις με στελέχη Υπουργείων είχε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Κ. Γανιάρης. Συγκεκριμένα:

·        Σε συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ενημερώθηκε για την πορεία του έργου «Υπολειπόμενες εργασίες ολοκλήρωσης κατασκευής του φράγματος Κόρης Γεφύρι νήσου Χίου». Την προσεχή Δευτέρα θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου ώστε να γίνει δυνατή η έναρξη των εργασιών το προσεχές χρονικό διάστημα.
·        Σε συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών συζητήθηκε  η δυνατότητα ένταξης έργων της Χίου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με βάση το Σχέδιο Ανασυγκρότησης που κατέθεσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μετά την πυρκαγιά της 18/8/2012. Συμφωνήθηκε η κοινή παρακολούθηση της πορείας ωρίμανσης των μελετών ώστε  να καταστεί δυνατή η ένταξη των αντίστοιχων έργων.