Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ AEGEAN REGATTA




Το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Απρ 2013 στην Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής έγινε η πρώτη σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής Aegean Regatta 2013.
Το κλίμα ήταν ευχάριστο και επεκράτησε το πνεύμα να διεξαχθεί η Aegean Regatta 2013 στο επίπεδο που αρμόζει σε ένα διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα, με έντονα τα στοιχεία της οικονομίας και της διαφάνειας.
Τη φετινή διοργάνωση την έχει αναλάβει ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (ΛΟΙΑΘ) ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά στο νησί της Λέσβου που με τις τόσες διοργανώσεις που έχει πραγματοποιήσει και επιτύχει, όλοι οι αρμόδιοι φορείς δείχνουν να τον εμπιστεύονται για άλλη μία φορά για να διοργανώσει και να φέρει εις πέρας επιτυχώς και την Aegean Regatta 2013.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18 Αυγούστου από το λιμάνι του Μολύβου και τα σκάφη θα βάλουν πλώρη αρχικά για τον Μούδρο της Λήμνου, εν συνεχεία για τη Σκύρο και θα τερματίσουν στη Σκόπελο. Οι διοργανωτές πρόσθεσαν έτσι νέους προορισμούς στο πρόγραμμα της Aegean Regatta, τον ιστιοπλοϊκό αγώνα που αποτελεί πλέον θεσμό για το ναυταθλητισμό των Αιγαιοπελαγιτών