Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΙΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ




Σίγησε"  εδώ και λίγες ημέρες και ο τελευταίος εν λειτουργία πομπός της ΕΡΑ Αιγαίου στον προφήτη Ηλία Μυτιλήνης, ενώ την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι που συνεχίζουν εδώ και τέσσερις μήνες να μεταδίδουν ζωντανό πρόγραμμα κρατάνε ζωντανή της φωνή της ΕΡΑ μόνο μέσω του διαδικτύου.
Ειδικότερα όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους «…. από την προηγούμενη εβδομάδα ο πομπός της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ στον Προφήτη Ηλία Μυτιλήνης δεν είναι πλέον υπό τον έλεγχό μας και για λόγους που δεν μπορούμε να διευκρινίσουμε σταμάτησε να λειτουργεί. Μετά τα γεγονότα  στον Όλυμπο Λέσβου, ήταν ο τελευταίος πομπός  σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίου, που μετέφερε τη φωνή των νησιωτών στα ερτζιανά, και κάλυπτε το ανατολικό και κεντρικό νησί. Δυστυχώς το ΜΑΥΡΟ κάλυψε πλέον ολοκληρωτικά τις συχνότητες της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο».
Και καταλήγουν « …Όσο όμως κι αν προσπαθούν δε θα καταφέρουν να μας φιμώσουν. Οι εργαζόμενοι – ες στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ συνεχίζουμε να παράγουμε καθημερινά ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο μεταδίδεται από τον ιστότοπο:  http://www.era-aegean.gr».
Τρόποι επικοινωνίας με ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ:
Τηλ. 225177000
SMS: πληκτρολογείτε ΑΙ κενό και το στέλνετε 54160

πηγη lesvosreport.gr