Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ : " ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"

Ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος, με αφορμή τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συμπολίτες μου από διάφορους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι εξέφρασαν την προτροπή, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι βέβαιο, ότι μας ενώνουν οι κοινοί προβληματισμοί και η αγωνία για τον τόπο μας.
Δίνοντας ένα τέλος σε όσα λέγονται και ακούγονται τον τελευταίο καιρό, σχετικά με την κάθοδό μου ή μη στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, συνεχίζω την καθημερινή προσπάθεια, να σταθώ στο ύψος της εντολής, που μου έδωσε η χιώτικη κοινωνία.
Πιστεύω ότι, τόσο το Ελληνικό Κοινοβούλιο, όσο και η συμμετοχή μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης αποτελούν σημαντικά μετερίζια, απ’ όπου δίνονται καθημερινά  δύσκολες μάχες για το μέλλον του τόπου. Από αυτά θα συνεχίσω να μάχομαι, με γνώμονα την ενότητα, στη βάση αρχών και αξιών, μαζί με τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας.

Είμαι βέβαιος, ότι οι δυνάμεις αυτές θα φέρουν πνοή ανανέωσης, θα εδραιώσουν την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, με στόχο ένα δικαιότερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας».