Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΙΡΕΤΙΜΟΙ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

"Χιώτικο παίνεμα" για Μηταράκη 

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση Κοπής Πίτας του συλλόγου «Χίοι εν Χορώ», όπου και «άκουσε» το χιώτικο παίνεμα από τα μέλη του συλλόγου.




Χαιρετισμός Ν. Μηταράκη στην εκδήλωση του Συλλόγου "Χίοι εν Χορώ" 

"Κυρίες και Κύριοι,

να ευχηθω κατ΄ αρχήν σε όλους σας χρόνια πολλά, ευτυχισμένο το 2015 με υγεία και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας.

Θέλω από την καρδιά μου να σας συγχαρώ γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για ένα έθνος να διατηρεί τις ρίζες του, να μαθαίνει την κληρονομία του και να τη διατηρεί στις νέες γενιές.

Αυτό που κάνετε, πάρε από το ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς, είναι σημαντικό και για εμάς, είναι σημαντικό για τον τόπο μας!

Συγχαρητήρια και καλή δύναμη!"




Χαιρετισμός Ν. Μηταράκη στην εκδήλωση της ΕΠΣ Χίου 

Ο κ. Νότης Μηταράκης παρευρέθηκε στην εκδήλωση της ΕΠΣ Χίου, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.

"Κατ' αρχήν, να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά!

Αφιέρωσα κι εγώ τα παιδικά μου χρόνια και τα φοιτητικά μου χρόνια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως πρωταθλητής και βαλκανιονίκης. Γνωρίζω, λοιπόν, τη σημασία του αθλητισμού για τα νέα παιδιά.

Πράγματι, κ. Πρόεδρε της ΕΠΟ, τα τελευταία χρόνια η χώρα μας πέρασε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της γενιάς μας. Και δυστυχώς η χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού ήταν κάτω από το επίπεδο που έπρεπε να είναι.

Άκουσα με προσοχή τον κ. συνάδελφο που μίλησε για την αναμόρφωση του αθλητικού πλαισίου ... με μεγάλο ενδιαφέρον θα δούμε τις προτάσεις του στη Βουλή.

Επί της ουσίας των πραγμάτων, η χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού συνδυάζεται με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, όσο η οικονομία πηγαίνει καλύτερα θα μπορέσουν να επανέλθουν κονδύλια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα και θέλω να πιστεύω ... ελπίζω ότι η χώρα θα μπορέσει να πάει καλύτερα.

Αυτή είναι η ευχή όλων μας ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων.

Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά!"