Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΑΡΤΙΟΝ"


 Ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Δημιουργικής Έκφρασης και του Ευ ζην «ΑΡΤΙΟΝ», θα πάρει μέρος στην έκθεση «ΠΡΟΤΑΣΗ 2013» που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο
«Γ. Καλουτάς» από 10-15 Απριλίου 2013.

 Στο περίπτερο του «ΑΡΤΙΟΝ» (Νο 5-6) θα φιλοξενηθεί η Έκθεση με θέμα «Άνοιξη και Πάσχα στη Χίο» με έργα των καλλιτεχνών – μελών του συλλόγου: Μπάμπη Κοιλιάρη, Βασιλείας Βερβεράκη, Αγγελικής Κόρμαλου, Κων/νου Κάργα, Ντέπης Στουπάκη, Ματίνας Μονιούκα, Δημήτρη Βουχούρη, Αγγελικής Μουζήθρα.
Την έκθεση επιμελείται ο Μπάμπης Κοιλιάρης.

Παράλληλα, κάθε απόγευμα θα λειτουργούν δωρεάν καλλιτεχνικά εργαστήρια για μικρά και μεγάλα παιδιά, με ζωγραφική, μονοτυπίες, κολάζ, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, κόσμημα από τζιν και άλλα υφάσματα, δημιουργίες από πηλό και κατασκευή για φιγούρες Καραγκιόζη.
 Τα εργαστήρια επιμελούνται οι: Β. Βερβεράκη, Μ. Κοιλιάρης, Α. Κόρμαλου, Β. Κριτάκη, Α. Μουζήθρα, Μ. Μονιούκα, Δ. Βουχούρης.

Την επιμέλεια της οργάνωσης έχουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι κ.κ. Βάσω Κριτάκη και Βασιλεία Βερβεράκη.

Τα υλικά των εργαστηρίων διέθεσαν ευγενικά οι επιχειρήσεις: «Ίριδα», «Πάπυρος», «Νίτσα», «Ανθοπωλείο Ξυντάρη», «Μάρμαρα Λιτσάκη».

Συγχρόνως, μέλη του συλλόγου μας, θα υποστηρίζουν καθημερινώς το περίπτερο, παρέχοντας πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες για τους σκοπούς και τη δράση του «ΑΡΤΙΟΝ».


Τηλέφωνα επικοινωνίας: Βάσω Κριτάκη 6937214208 και Βασιλεία Βερβεράκη 6942270444


Η Πρόεδρος                                                                                                            Ο Γραμματέας
Β. Κριτάκη                                                                                                            Αλ. Γεωργούλης