Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Σε ποιες περιοχές αποφασίστηκε να μείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας


Κλειστά παραμένουν πολλά σχολεία σε όλη τη χώρα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Η aftodioikisi.gr καταγράφει αυτές τις περιοχές αλλά σε κάθε περίπτωση συνίσταται σε γονείς και μαθητές να επικοινωνούν με τις σχολικές διευθύνσεις.
Στην Αττική κλειστά παραμένουν τα σχολεία στους δήμους Πεντέλης (Νέα και Παλαιά Πεντέλη και Μελίσσια) και Αχαρνών(Θρακομακεδόνες), τη διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποφάσισε ο δήμαρχος Πολυγύρου Χαλκιδικής, λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας στους δρόμους.
Σημειώνεται πως κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Φλώρινας, Πρεσπών, Βοΐου, Εορδαίας και  Κοζάνης, αλλά και στην Άρνισσα του δήμου Έδεσσας. Επίσης, κλειστά είναι και τα σχολεία στον δήμο Αμφίπολης στις Σέρρες μετά τη σφοδρή χιονόπτωση, που πλήττει την περιοχή. Κλειστά την Τρίτη 10/2 θα είναι και όλα τα σχολεία του Δήμου Θηβαίων λόγω χιονοπτώσεων.
Ο Δήμος Αριστοτέλη ενημερώνει τους μαθητές και τους γονείς ότι την Τρίτη  10/02/2015 σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς, τα Δημοτικά, Γυμνάσια  και Λύκεια του Δήμου, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία (1) ώρα αργότερα από την τακτική ώρα έναρξης τους.
Από το Δήμο Ιωαννιτών γίνεται γνωστό ότι αποφασίστηκε να μην λειτουργήσει (Τρίτη)  το Δημοτικό σχολείο – Νηπιαγωγείο των Μαρμάρων για λόγους ασφάλειας των μικρών μαθητών και εξαιτείας του πάγου που έχει καλύψει όλη την αυλή.
Με απόφαση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και με εισήγηση του Δήμου Τρίπολης, τα σχολεία στην Τρίπολη και στα χωριά του Δήμου για σήμερα 10-02-2015, θα παραμείνουν κλειστά. Δεν λειτουργούν, επίσης,  τα σχολεία σε όλη την έκταση του Δήμου Γορτυνίας και στα ορεινά χωριά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, επιπλέον κλειστό είναι και το ΙΕΚ Τρίπολης και η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου.
Επίσης: Κλειστά σχολεία θα έχουμε σε Δομοκό, Μακρακώμη, Καρπενήσι, Δελφούς.
Με καθυστέρηση θα ανοίξουν τα σχολεία στην Καστοριά και στο Άργος Ορεστικού.

aftodioikisi.gr