Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΚΥΝΗΓΟΣ ΩΡΙΜΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


samaras-varvitsiotisΔιαβάζουμε στο blog που αναρτά τις σκέψεις, ιδέες και θέσεις του Αντώνη Σαμαρά και των συμβούλων του, για το πως αντιμετωπίζουν όλοι μαζί τη ραγδαία συρρίκνωση της ΝΔ...

Δημοσιεύουν επί τούτου κείμενο με τον τίτλο:

"H νέας γενιάς «40άδα» του Σαμαρά"
(προφανώς θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αντι Τσίπρα, αφού ο ίδιος ο Σαμαράς δεν αφήνει την καρέκλα του για κάποιον νεότερο, μετά την ντροπιαστική ήττα..)

Και ακολουθεί ο ποταμός πολιτικής σκέψης από το κυρίως κείμενο του δημοσιεύματος:
«.... Ο Αντ. Σαμαράς έχει κάνει ένα μεγάλο κύκλο τηλεφωνικών συζητήσεων, αλλά και κατ’ ιδίαν συναντήσεων και συμφώνησε με περίπου 40 βουλευτές από τους 76 να οριστούν σε κρίσιμους τομείς του κόμματος σε θέσεις ευθύνης. Η αρχή είχε γίνει με τον Κώστα Καραγκούνη ως εκπροσώπου τύπου του κόμματος, ακολούθησε η απόφαση για τους τρεις κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Βρούτση. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε με την τοποθέτηση του Γιάννη Πλακιωτάκη στη θέση του γραμματέα της Κ.Ο., ενώ προ ημερών ορίστηκε και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ως γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος. Οι προαναφερθέντες τυγχάνει να είναι όλοι κάτω από 50 ετών και ανήκουν στη νέα γενιά στελεχών, ενώ και στις τοποθετήσεις που έρχονται στις θέσεις των τομεαρχών του κόμματος η νέα γενιά θα έχει την κυριαρχία....»
Συμπέρασμα:
Αυτό είναι το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά για να σηκώσει ψηλά τη ΝΔ.... με αυτή τη φρέσκια γενιά!! Έναν Βαρβιτσιώτη, έναν Μητσοτάκη, έναν Πλακιωτάκη, έναν Βρούτση. Όλοι τους, με φρέσκα «επίθετα» που δεν σου θυμίζουν τίποτα... και οριακά λίγο πριν τα 50, αλλά για τις ανάγκες επικοινωνίας εντάσσονται στα 40...!! Λίγο ακόμη και θα ζητήσουν εκεί στη Συγγρού από τον Γιακουμάτο να αλλάξει την ταυτότητά του ή καλύτερα να γράψουν τον Λαζαρίδη στην ΟΝΝΕΔ... για πρώτη του φορά... γιατί όχι;;

Με αυτά και με τ’ άλλα ...μυρίζει φρεσκάδα η Συγγρού. Για την ακρίβεια μυρίζει Άνοιξη.. Πολιτική Άνοιξη!!

Με τέτοια τρικ, η «νέα» Νέα Δημοκρατία και τα γεροντοπαλίκαρά της, περιμένουν να λήξει η αριστερή παρένθεση μήπως και ξανα-κυβερνήσουν! Αλλά όταν θα λήξει, όλοι τους θα βρίσκονται σε υποχρεωτική σύνταξη από την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού, γιατί δεν θέλουν να καταλάβουν πως το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι να αλλάξει φερετζέ... αλλά το κεφάλι που βρίσκεται από κάτω, μαζί με τις άρρωστες ιδέες του.
Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr