Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Νέα απάντηση της κυβέρνησης στην επίθεση κατά Κατρούγκαλου – Επισπεύδει την κατάθεση του ν/σ για τις επαναπροσλήψεις στη Βουλή


Με την επίσπευση της κατάθεσης του νομοσχεδίου Κατρούγκαλου για την επαναπρόσληψη των απολυμένων και την αποκατάσταση των διαθέσιμων του Δημοσίου απαντά  (για μια ακόμη φορά) η κυβέρνηση στην επίθεση που, όπως τονίζει, δέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης από συγκεκριμένα συγκρότημα Τύπου σε αγαστή συνεργασία με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες τηςaftodioikisi.gr σε επικοινωνία που είχε χθες ο κ. Κατρούγκαλος με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο Ν. Βούτσης τόνισε ότι η κατάθεση του νομοσχεδίου θα επισπευσθεί.
Να σημειωθεί ότι σήμερα το μεσημέρι στις 2 λήγει η εφταήμερη (σ.σ. ξεκίνησε στις 17/3) δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου: «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» κατά τη διάρκεια της οποίας δέχθηκε σχεδόν 2.200 σχόλια.
Να σημειωθεί ότι ήδη ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προαναγγείλλει ότι το κόμμα του θα το καταψηφίσει και με τα δύο χέρια. 


aftodioikisi.gr