Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤ3


Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,
       Αξιότιμη κυρία Ταράντου,

       Μετά από την προβολή του αφιερώματος στην Χίο από την εκπομπή, ΄΄Του νερού τα παραμύθια ΄΄ θα ήθελα κατ΄ αρχήν να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, τα οποία παρακαλώ να μεταφέρετε σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, για την εξαιρετική εκπομπή σας με την πρωτότυπη, ενδιαφέρουσα και πολυποίκιλη θεματολογία.
       Παράλληλα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το αφιέρωμα στην Χίο, το οποίο έδωσε την δυνατότητα να προβληθούν η μαστίχα αλλά και οι μοναδικές ομορφιές της Χίου και των Οινουσσών. Ο τόπος μας, όπως και εσείς θα διαπιστώσατε , προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στον κάθε επισκέπτη και κάθε προσπάθεια προβολής του είναι ευπρόσδεκτη και σημαντική για την τόνωση της τοπικής οικονομίας μας μέσω του τουρισμού, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.
        Μαζί με τις ευχαριστίες μου παρακαλώ δεχθείτε και τις ευχές μου για καλή συνέχεια, δημιουργικότητα και την ευόδωση των στόχων της εκπομπής σας και θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας φιλοξενήσουμε στο νησί μας και στο προσεχές μέλλον. Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε δυνατή συνεργασία.


                                                                                                    
          Με ιδιαίτερη εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

 


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΝΙΑΡΗΣ