Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗ ΧΙΟ



Η Π.Ε. Χίου σας ενημερώνει ότι το διάστημα 17 – 21 Απριλίου 2013 θα βρίσκονται στο νησί μας 10 Αυστριακοί δημοσιογράφοι, εξειδικευμένοι στο θέμα «Ταξίδια», συντάκτες ημερήσιων εφημερίδων (των μεγαλύτερων της Αυστρίας) και επαγγελματικών περιοδικών που αποστέλλονται σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία της Αυστρίας. Επίσης ο ταξιδιωτικός πράκτορας της “Austria My Holiday” κ. Thomas Blaha και ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ Βιέννης κ. Ιωάννης Ραφαλιάς.

Η φιλοξενία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων προβολής της Χίου στο εξωτερικό εν όψει της νέας αεροπορικής σύνδεσης Χίου – Βιέννης.

Το πρόγραμμα περιήγησης των δημοσιογράφων περιλαμβάνει πόλη της Χίου, Κάμπο, Καρφά, Νέα Μονή, Αυγώνυμα, Βολισσό, Πυργί, Μεστά Εμπορειό.

Ευγενικοί χορηγοί της δραστηριότητας αυτής είναι τα ξενοδοχεία  “Χανδρής”, “Volissos Holiday Homes”,  “Emporios Bay”, “Almyra”, το πρακτορείο “ Travel Shop”, τα εστιατόρια “Πύργος” στα Αυγώνυμα, “ Φάμπρικα” στη Βολισσό, “Ηφαίστειο” στο Εμπορειό, η Ένωση Ξενοδόχων, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων, το ξενοδοχείο “Medieval Castle”, η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, η ποτοποιία “Στουπάκη”, η βιοτεχνία γλυκών “Τα γλυκά της θείας Ευαγγελίας” και το Επιμελητήριο Χίου. Επίσης ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βολισσού «Όμηρος»,  τα Γυμνάσια Ραχών Ικαριάς και Βολισσού, την κα Αντιγόνη Μαιστράλη και  τον κ. Γ.Ζαχαριάδη, κάτοικο Graz Αυστρίας για τη θερμή  υποστήριξη.

Πληροφορίες :
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ,
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 1, 82100 ΧΙΟΣ,                                ΤΗΛ: 22710 40534 & 22713 50517, FAX: 22710 43254,
Ε-mail: tourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr