Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ : " ΜΠΑΜΠΑ ... ΜΗ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ "

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σας προσκαλεί  στις εγκαταστάσεις του το Σάββατο 21 Μαρτίου και την Κυριακή 22 Μαρτίου  2015 και ώρα 6.30 μ.μ. να παρακολουθήσετε την κωμωδία των δύο σπουδαίων θεατρικών και όχι μόνο συγγραφέωνΑλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.  «Μπαμπά... μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που ανεβάζει η θεατρική ομάδα του Φ.Ο.Β.  Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Κώστας Βούκουνας, Δημήτριος Αρμενάκης, Μαίρη Νύκτα-Ψυχιά, Γιάννης Κουγιούλης, Σταυρούλα Βασιλάκη-Τσαμπαρλή, Αγγελική Καστάνου-Τζούμα, Κοσμάς Αντωνιάδης,  Μάρκος Κάβουρας, Δέσποινα Ζουμή, Τζένη Καλλίτση-Βούκουνα και Κώστας Τζούμας.


Σημείωμα από τη σκηνοθέτη Ελπίδα Γεωργαντή

"Γιατί οι νεκροί προτιμούν τις τυρόπιτες κουρού; Πότε μια μοιρολογίστρα φοράει πλεξούδες extensions; Τι αριθμό έχει το Εκατό; Πόσο κοστίζει ένας Κούρος στους Γαργαλιάνους; Γίνεται να κλάψεις λάθος άνθρωπο, κι αν ναι, ποιος είναι αυτός; Γιατί έχει θεριέψει η ομοφυλοφιλία στην επαρχία; Βγάζει καλή φούντα η Καλαμάτα; Μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους δύο γυναίκες του lifestyle; Μήπως να τον φάμε; Ο γέρος το κατσάρωνε το καταΐφι; Επιστρέφει κανείς πορτοφόλι στην Ελλάδα; Χάνουμε τελικά 21 γραμμάρια όταν πεθαίνουμε; Είχε ο Νέστορας -ο παλιός- εξοχικό ανάκτορο; Τέτοια και παρόμοια μεταφυσικά ερωτήματα θέτουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου στο θεατρικό έργο "Μπαμπά ... Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή". Και το περίεργο δεν είναι που τα θέτουν...Το περίεργο είναι που τα απαντούν κιόλας!
Γέλιο μέχρι δακρύων υπόσχεται η Θεατρική ομάδα του ΦΟΒ που δούλεψε αγόγγυστα με μοναδικό σκοπό την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση όλων εσάς, που τιμάτε χρόνια με την παρουσία σας κάθε προσπάθειά της. 
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !"