Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ Κ.Ο.

Ο βουλευτής Β' Αθηνών πραγματοποίησε εκδήλωση για να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στην προεκλογική του εκστρατεία, προς προφανή ενόχληση της ηγεσίας της Ν.Δ.
Συγκέντρωση προκειμένου να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στην προεκλογική του εκστρατεία στη Β'Αθήνας πραγματοποίησε χθες στο βράδυ στο ξενοδοχείο President ο Νίκος Δένδιας.
Σύμφωνα με συνεργάτες του πρώην υπουργού στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν περί τα 700 άτομα. Ο κ.Δένδιας ευχαρίστησε συνεργάτες και φίλους για τη στήριξη τους στην περιφέρεια όπου κατέβηκε για πρώτη φορά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η γυναίκα του ψήφισε στην Κέρκυρα καθώς δεν πρόλαβε να φέρει τα εκλογικά της δικαιώματα στη Β' Αθηνών και έτσι έχασε μία ψήφο.
Η επιλογή  της συγκεκριμένης βραδιάς, μετά δηλαδή τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας στην οποία αναδείχθηκαν (χωρίς κάλπη, πλην του τομέα Άμυνας του μοναδικού όπου υπήρχαν πάνω από ένας υποψήφιοι) τα κοινοβουλευτικά μέλη του πολιτικού συμβουλίου, τους συντονιστές και τους τομεάρχες, οπωσδήποτε δεν ήταν τυχαία από την πλευρά του κ.Δένδια, ο οποίος αν και δεν έχει αμφισβητήσει ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά, βρίσκεται σε τροχιά ρήξης μαζί του.
 
Ο βουλευτής της Β' Αθηνών, είχε αρνηθεί μετά τις εκλογές τη γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού (όπου τοποθετήθηκε ο αντίπαλος του στην περιφέρεια Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης) και αποστασιοποιήθηκε επιλέγοντας να μην είναι υποψήφιος, αλλά πήγε στη συνεδρίαση.
Η είδηση της εκδήλωσης δεν ευχαρίστησε όπως ήταν λογικό τους σαμαρικούς, που υποτιμούσαν το μέγεθος της συγκέντρωσης και με δηλητηριώδη σχόλια υπενθύμιζαν ότι όπως και οι υπόλοιποι διαφωνούντες ο κ.Δένδιας δε σήκωσε το γάντι που ειχε πετάξει από την προηγούμενη επεισοδιακή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας ο κ.Σαμαράς.

news247.gr