Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΩΝ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ
******************

ΠΕΡΙΛΗΨΗ αρ. πρ. οικ 2007/19-4-2013

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2013 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ.


               Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Χίου σε εφαρμογή της          απόφασης Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου 2007/19-04-2013 και σε συνέχεια της 255 /11-04-2013 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, προκηρύσσει ανοικτό πρόχειρο δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με έγγραφες ενσφράγιστες προσφορές για  την προμήθεια εντομοκτόνων ουσιών για την εφαρμογή του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2013 στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, συνολικού προϋπολογισμού είκοσι τέσσερις χιλιάδων διακοσίων τριάντα τρία ευρώ και δέκα λεπτών (24.233,10 €) χωρίς Φ.Π.Α. για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά δραστική ουσία. 
            Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Χίου Οδός Κοντογιάννη 6-8  Δήμου Χίου την 17η Μαΐου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 πμ.
            Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές μέχρι την ώρα και ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, οπότε και θα γίνει η αποσφράγισή τους. Οι προσφορές θα ισχύουν και θα δεσμεύουν τους προσφέροντες για εκατόν είκοσι (120) μέρες προσμετρούμενες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Αποκλείονται από το διαγωνισμό προσφορές αόριστες ή εναλλακτικές.
     Τα αναλυτικά στοιχεία των όρων του διαγωνισμού και της διακήρυξης βρίσκονται στην ιστοσελίδα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο διαδίκτυο (ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pvaigaiou.gov.gr ) καθώς και στο διαδίκτυο στο Πρόγραμμα «Διαύγεια»  et.diavgeia.gov.gr ή χορηγούνται από:
Την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Χίου, αρμόδιος υπάλληλος Στέφανος Φωκίδης, Τηλ.: 2271044269, fax : 2271044265 email: s.fokidis@gmail.com  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.






Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ