Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Λέμε την αλήθεια: Σε απόγνωση οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Συγγρού


nd-lene-thn-alhtheia
Συνεχίζεται η κοροϊδία για τους απλήρωτους εργαζόμενους της Συγγρού. Βρίσκονται σε απόγνωση. Κυριολεκτικά κάποιοι δεν έχουν πλέον ούτε τα βασικά. Τρεις μήνες χωρίς χρήματα και από ώρα σε ώρα και από στιγμή σε στιγμή θα πληρωθούν …είναι η μόνιμη δικαιολογία του Κώστα Τσιμάρα, του ανθρώπου που έχει βάλει ο Αντώνης Σαμαράς στη θέση του Γενικού Διευθυντή, να ρουφάει τους κραδασμούς και που συνέχεια κρύβεται. Τουλάχιστον, αναφέρουν πως ο Θανάσης Σκορδάς ο προηγούμενος διευθυντής, ήταν πιο ντόμπρος.
Η υπόσχεση είναι πως θα πάρουν τον ένα μισθό… από τους τρεις. Και κάθε ημέρα μία καινούργια δικαιολογία, ένας κρατικός υπάλληλος δεν υπογράφει την εκταμίευση, κάποιος άλλος δεν πήγε το χαρτί εκεί που έπρεπε.. κάποια φορολογική ενημερότητα αργεί να βγει… (για ποιο λόγο άραγε;;)…

Οι εργαζόμενοι της Συγγρού καταγγέλλουν πως κάποιοι δίπλα στον Πρόεδρο πληρώνονται κατ’ εξαίρεση από τους υπόλοιπους και μάλιστα αδρά…. Όπως και κάποιοι φίλοι προμηθευτές, σε αντίθεση με άλλους που έχουν φάει κανόνι και έχουν καταστραφεί. Καταγγέλουν για τα λειτουργικά έξοδα της Συγγρού ενώ θα μπορούσαν να βρίσκονται σε μικρότερα και πιο ταπεινά γραφεία. Ειδικά σημειώνουν πως τα 2.5 χρόνια που η ΝΔ βρισκόταν στην κυβέρνηση, το τεράστιο κτίσμα καταλάμβαναν μόλις 30 άτομα..., τη στιγμή που όλοι χωρούσαν σε ένα διαμέρισμα. Καταγγέλλουν πως στη Συγγρού μετά τις εκλογές γίνεται συνωστισμός από τους φίλους και γνωστούς που έμειναν «άνεργοι» από τα υπουργικά γραφεία ..και για όλους αυτούς υπήρχε μία θέση στο κόμμα με αποτέλεσμα η αγελάδα που βγάζει χρήμα να έχει σκάσει.. η ήδη σκασμένη..
Καταγγέλλουν πως τα λεφτά φαγώθηκαν για την μαύρη προεκλογική εκστρατεία που τελικά έφερε για τη ΝΔ μία οδυνηρή ήττα. Και χαρακτηριστικά αναφέρουν πως από τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά τις υποχρεώσεις του κόμματος και πως σε 1-2 μήνες δεν θα είχαν πάλι λεφτά, πώς πήγε και τα ξόδεψε για τις εκλογές, όταν περιμένουν ουρά τα χρέη;; Ήδη κατά τη διάρκεια των εκλογών ήταν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι ... και οι καμπάνιες και οι περιοδείες έτρεχαν μια χαρά..

Λένε, πως εδώ δεν μπορεί να διοικήσει ένα κτίριο… με ολόκληρη την Ελλάδα θα τα κατάφερνε;; 
Έχουν άδικο;;

Reporter
www.tokentro.gr