Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟ blog ΤΗΣ " ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ " ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ

Η ομάδα «φίλων» του Αντώνη Σαμαρά βρήκε νέο στόχο μέσω του αδέσμευτου antinews (του κάνουμε και διαφήμιση.. τώρα που κόπηκαν οι χορηγίες).

Μετά την πλήρη αποστασιοποίηση όλης της πτέρυγας Καραμανλή δηλαδή της αυθεντικής ΝΔ, με πρώτο τον Κώστα Καραμανλή, για όλα όσα συμβαίνουν στο κόμμα της Συγγρού, όλο το μένος του φίλων, συμβούλων και κλακαδόρων της ΠΟΛΑΝ, έχει επικεντρωθεί στο πρόσωπο του πρώτου της β’ Αθηνών της αυθεντικής ΝΔ του Νίκου Δένδια.

Αφού ξεράθηκε η λάσπη για τον Προκόπη Παυλόπουλο, αφού ακόμη ψιλοανακατεύεται η λάσπη για Ντόρα, Στυλιανίδη, Χατζηδάκη, Βλάχο και όποιον άλλο λέει τη λέξη έκτακτο συνέδριο… σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακάτεμα του κουβά με τα λύματα που εκσφενδονίζονται κάθε ημέρα κατά του Νίκου Δένδια.. Ο λόγος είναι απλός, ο Νίκος Δένδιας είναι ο πιο επιτυχημένος υπουργός της διετίας 2012-14. Το έργο του αναγνωρίστηκε από τη μεγαλύτερη περιφέρεια, παρόλο που κατέβηκε σε αυτή για πρώτη φορά αν και Κερκυραίος. Ο Νίκος Δένδιας στα μάτια της κοινωνίας είναι αυτός που επανέφερε την τάξη στην Αθήνα και βοήθησε στην τουριστική και εμπορική αποκατάσταση και άρα αύξηση κερδών μέσα στην κρίση. Απόδειξη πως η Αθήνα μετά τον Δένδια «ξανακάηκε» επί ημερών Βασίλη Κικίλια στα επεισόδια του Ρωμανού (άρα ο Νίκος Δένδιας δεν ευεργετήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά όπως λέει ο ίδιος, αλλά ήταν ικανός..)
Ο Νίκος Δένδιας διαπραγματεύτηκε κόκκινα δάνεια με την τρόικα (ακόμη και σε σύγκρουση με τον Χαρδούβελη) και έφερε επενδυτικά εργαλεία για την Ελλάδα ακόμη και προ-εκταμίευση του ΕΣΠΑ, ως υπουργός Ανάπτυξης. Ο Νίκος Δένδιας διαχειρίστηκε με επιτυχία την κρίσιμη περίοδο της όξυνσης των σχέσεων με την Τουρκία και ειδικά σε σχέση με την ΑΟΖ, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Όλο αυτό το πακέτο, αγάπη του κόσμου και έργο, έχει τρομάξει εκείνους στη Συγγρού που έχουν αποφασίσει να λειτουργήσουν ως Πάπες και όχι ως Πρόεδροι ενός Δημοκρατικού κόμματος.

Το τελευταίο λύμα που πέταξαν αφορούσε την χτεσινή συνάντηση του Νίκου Δένδια με φίλους του μετά την μεγάλη προσωπική επιτυχία των εκλογών. Για αυτό το θέμα έγραψαν οι αδέσμευτοι bloggers της ΠΟΛΑΝ, πως δεν πάτησε κανείς.. Αλλά οι φωτογραφίες μιλούν!! … και αυτές δεν μπορούν να πειραχτούν από την Ομάδα της Αλήθειας της Συγγρού. Δεν σηκώνουν μονταζιέρα.

Για τα νεύρα ξύδι… και για αυτό που έρχεται βαλεριάνα..

Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική και θα έχει πολλή δημοκρατία, αυτή με τον πυρσό!
dendias-president5
Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr