Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ο Βουλευτής Χίου και Τομεάρχης Ναυτιλίας & Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης έκανε χαιρετισμό σήμερα σε ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου και Πανεπιστημίου Πειραιά σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Χίου.



Ενημερωτικό Σημείωμα

Τα δύο Ναυτιλιακά τμήματα συναντώνται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Χίος και ο Πειραιάς ως μητροπόλεις της ναυτιλίας φιλοξενούν τις δύο μοναδικές σχολές ναυτιλιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, γι' αυτό το λόγο η συνεργασία και επαφή των δύο αυτών τμημάτων είναι η αρχή μιας υγιούς επαγγελματικής συνεργασίας των αποφοίτων στον μαγευτικό κόσμο της ναυτιλιακής βιομηχανίας! Ας ξεκινήσει λοιπόν αυτό το ταξίδι...

Το τριήμερο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 14:00 όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου. Στη συνέχεια το Σάββατο στις 12:00 στο Κτίριο του τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί ημερίδα σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Χίου όπου θα ανοίξει την εκδήλωση ο βουλευτής και τομεάρχης Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο. Το όμορφο αυτό τριήμερο θα κλείσει την Κυριακή στις 14:30 με την επίσκεψη στο παραδεισένιο "Citrus".